Overslaan naar inhoud
Nederlands
  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Beveiliging van Gegevens - Aanpassen rechten tijdens genereren

Bij het aanmaken van een nieuwe versiedefinitie worden de standaard ingestelde rechten overgenomen. Zowel de rechten van een nieuw aangemaakte versiedefinitie alsook die van reeds bestaande versiedefinities kunnen nog worden aangepast.

 

Wanneer u kiest voor Aanmaken versie verschijnt het venster Aanmaken versie.

Onder in dit venster vindt u de sectie Definitie recht.

 

U kunt de rechten voordat u de versie aanmaakt nog als volgt wijzigen.

1. Klik in de Definitie recht sectie op toevoegen.

Het dialoogvenster Groepen verschijnt:



2. Selecteer de gewenste gebruikersgroepen en klik Selecteren.

Verwijder bestaande rechten van gebruikersgroepen door de gebruikersgroep(en) te selecteren in de Definitie recht sectie en op verwijderen te klikken.