Overslaan naar inhoud
Nederlands
  • Er zijn geen suggesties want het zoekveld is leeg.

Versiebeheer - Verwijderen versie

Een versie kunt u als volgt verwijderen:

1. Selecteer in het venster Onderwerpen de te verwijderen versie onder Aangemaakte versies of Geïmporteerde versies.

2. Druk op de DELETE-toets of kies snelmenu Verwijderen.

3. U wordt eerst gewaarschuwd dat het verwijderen van een versie niet ongedaan gemaakt kan worden.

 

Let op: Als u een Aangemaakte versie wilt bewaren, kunt u deze exporteren en bewaren op een zelf te kiezen bestandslocatie, zie Exporteren versie.

Als u een Geïmporteerde versie verwijdert, worden alle relaties die vanuit de eigen onderwerpenstructuur naar deze versie zijn gelegd, verwijderd!