Versiebeheer - Verwijderen versiedefinitie
Een versiedefinitie kunt u als volgt verwijderen:
1. Kies het tabblad Modelleren en vervolgens Versiebeheer > Aanmaken versie.
2. Het scherm Aanmaken versie wordt geopend.
3. Bij Definities, selecteer de versiedefinitie die u wilt verwijderen.
4. Klik op de knop Verwijderen.
5. Er verschijnt een waarschuwing waarbij u het verwijderen kunt afbreken of laten uitvoeren.
Let op: Lees de getoonde waarschuwing goed. Het verwijderen van een versiedefinitie kan grote gevolgen hebben als de daarmee aangemaakte versies zijn geëxporteerd en in andere databases worden gebruikt.