Beveiliging van Gegevens - Rechten op versies instellen
Bij het aanmaken of het importeren van een versie wordt de rechtenstructuur niet overgenomen. In plaats daarvan worden er nieuwe rechten aan de versie toegekend. Deze rechten gelden voor alle onderwerpen binnen de aangemaakte of geïmporteerde versie. Rechten worden toegekend aan gebruikersgroepen. Deze dienen eerst te worden aangemaakt (zie Groepen onderhouden).
Binnen het systeem kunnen Standaardrechten worden ingesteld die altijd worden gebruikt wanneer er een nieuwe versie wordt aangemaakt (zie Instellen standaard rechten voor gegenereerde versies) of een bestaande versie wordt geïmporteerd (zie Instellen standaard rechten voor geïmporteerde versies). Tijdens het aanmaken van een versie kunnen deze rechten nog worden aangepast
(zie Aanpassen rechten tijdens genereren).